Bebi parking karte na čekanju do 1. aprila

19:01:00 17.01.2024, Komentara: 0

Novi Sad – JKP „Parking servis“ pauzirao je izdavanje „bebi“ parking karata do 1. aprila. Kako su saopštili, razlog za ovo je čekanje na novu aplikaciju, jer se od 15. januara prešlo na elektronski sistem i prestalo se sa korišćenjem papirnih karata.

Svi roditelji koji u ovom periodu dobiju bebu moći će nakon 1. aprila da preuzmu 30 besplatnih sati za parkiranje, kao što je bilo i godinama ranije.

Bebi parking karte na čekanju do 1. aprila


„Parking servis“ navodi da će roditelji i dalje pod istim uslovima ostvarivati pravo na besplatne sate parkiranja tokom prvih godinu dana od rođenja deteta, ali zbog prelaska na novi sistem i „bebi“ parking karte postaju elektronske, a aplikacija za ovu namenu postaće aktivna tek 1. aprila.

Ukoliko roditelji ostvaruju pravo na „bebi“ parking karte, mogu se obratiti zaposlenima u Službi za prodaju koji će evidentirati sve prijave i obavestiti ih čim usluga bude dostupna.

Novi Sad godinama unazad poklanja 30 časova besplatnog parkiranja svim majkama. Pravo na korišćenje ostvaruje majka deteta, ukoliko od rođenja deteta do dana podnošenja zahteva za izdavanje „bebi“ parking karte nije prošlo više od godinu dana i ukoliko je prebivalište majke na teritoriji Grada Novog Sada. Podaci se prikupljaju popunjavanjem potvrde, koja se može preuzeti na sajtu „Parking servisa“.

Prilikom preuzimanja kompleta „bebi“ parking karata korisnik donosi na uvid ličnu kartu majke i izvod iz matične knjige rođenih deteta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 1006.4 mb
Vetar: 3 m/s, WSW
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?