Benefit žurka za novi Remedov mural

17:09:00 07.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Benefit žurka za novi mural, koji će oslikati francuski umetnik Remed, biće održana u petak, 8. septembra od 21 sat, u klubu Suburbia.

Benefit žurka za novi Remedov mural

Remedov mural "Jedna istina", koji je krasio zid Gimnazijske ulice, misteriozno je prekrečen u martu ove godine, a ko je to i zašto uradio, zvanično i dalje nije poznato. Novi Remedov mural biće oslikan na zidu alternativnog kulturnog centra LAB.

"Remed ce imati potpunu slobodu da svojim novim muralom odgovori ili ne odgovori na cenzurisanje njegovog dela "The Only Truth", murala koji je devet godina tiho i mirno budio svest svih onih koji su to delo voleli i zbog kojeg su, na kraju krajeva, osetili revolt kad je uništen", kažu organizatori žurke.

Ulaz će se naplaćivati 200 dinara, ali će nastupati brojni umetnici. Veče će početi nastupom švedskog muzičara Joakima Hansona, a zatim će svirati novosadski bend Killo Killo Banda uz Dip Stedi. Osim njih, nastupiće i DJ Mouse i DJ BoBadu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
12°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?