Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom u Fabrici

13:05:00 12.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga biće održana sutra u Fabrici, a prekosutra Bazar antikviteta i Market nedeljom.

Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom u Fabrici


Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga biće održana sutra od 10 do 15 časova. Broj izlagača je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl jovangvero@yahoo.com.

U sklopu ove berze, posetioci će moći i da razgovaraju sa Zoranom Trbovićem, autorom izložbe fotografija „Drugi ritam“ koja obuhvata retrospektivu njegovih fotografija na kojima su neke od najvažnijih ličnosti sa naše rokenrol scene. Postavka će moći da se vidi do 22. maja, svakog radnog dana od 10 do 19 časova.

Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom u Fabrici


Samo dan kasnije, od 10 do 16 časova u Fabrici, biće održan Bazar antikviteta. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju s ponudom slika, satova, starih predmeta, monografija, knjiga, kao i ostalih predmeta i objekata koji su zaokupili pažnju kolekcionara i ljubitelja antikviteta. Učešće zZa izlagače se naplaćuje 500 dinara po štandu, a oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl jovangvero@yahoo.com.

Nakon Berze antikviteta, u nedelju će od 16 do 22 časa u SKCNS Fabrici biti održan i Market nedeljom. Na marketu će se naći izlagači grnčarije, ručnih radova, nakita, orgonita, prirodne kozmetike…

Ulaz na ove događaje je besplatan.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
26°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1013.0 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?