"Besede u Zoranovu čast" 23. februara u Novom Sadu

12:01:00 31.01.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Takmičenje u besedništvu "Besede u Zoranovu čast" i ove godine organizuju Fondacija dr Zoran Đinđić i Demokratska stranka, u znak sećanja na život i viziju dr Zorana Đinđića.

"Besede u Zoranovu čast" 23. februara u Novom Sadu

Na takmičenje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a tema ovogodišnjeg besedništva biće "Znanje je moć. Ako je neznanje moć, posledice su teške".

Kvalifikaciono takmičenje u Novom Sadu biće održano 23. februara u 18 sati, a finale će biti organizovano 12. marta u Beogradu, na dan Đinđićevog ubistva. Zainteresovani mogu da se prijave ovde, a za dodatne informacije treba da se obrate Gradskom odboru Demokratske stranke na 021/423-371.

Na ovaj način, Demokratska stranka i Fondacija dr Zoran Đinđić, promovišući vrednosti moderne i evropske Srbije, koje je definisao upravo dr Zoran Đinđić, žele da omoguće mladima da iskažu svoje potencijale i unaprede veštine besedništva.

Pre samog takmičenja, svim prijavljenim biće organizovane edukacije na temu besedništva i javnog nastupa.

Takmičenje u besedništvu u čast Zorana Đinđića organizovano je prvi put 2006. godine u Kikindi. Prošlogodišnja pobednica bila je studentkinja Vanja Kovač iz Beograda.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?