Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku

09:05:00 06.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku za studente i postdiplomce, koji žele da nastave svoju karijeru u inostranstvu ili objavljuju svoje radove na engleskom jeziku, biće održan u Američkom kutku.

Besplatan kurs akademskog pisanja na engleskom jeziku

Kurs će početi 17. maja i održavaće se svakog utorka i srede u popodnevnim časovima u trajanju od dva sata i trajaće do 9. juna. Voditeljka kursa biće dr Vesna Bogdanović sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, koja već 15 godina vodi EAP (English for Academic Purposes) kurseve.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati i kandidatkinje koji su trenutno na diplomskim ili postdplomskim studijama ili žele da nastave akademsku karijeru u inostranstvu, koji se služe engleskim jezikom na najmanje višem srednjem nivou, članovi su Američkog kutka Novi Sad (učlanjenje je besplatno), motivisani su i spremni da redovno pohađaju kurs i do sada ga nisu pohađali, i oni koji popune prijavu preko ovog linka najkasnije do 15. maja.

Na kurs će biti izabrano 20 kandidata, a svi ostali prijavljeni će do 16. maja pre podne biti obavešteni o rezultatma.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 999.1 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?