Besplatan kurs engleskog za ugostiteljske radnike

13:07:00 11.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatan kurs engleskog jezika namenjen konobarima i konobaricama, na kome će imati prilike da se pripreme za nadolazeću letnju sezonu, održavaće se od 19. do 24. jula u Američkom kutku.

Besplatan kurs engleskog za ugostiteljske radnike

Kurs će voditi Adam Pikvens, preduzetnik sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom.

Časovi će trajati od 18 do 20 sati i otvoreni su za učesnike koji poseduju srednji nivo znanja engleskog, po mogućnosti one koji rade ili će raditi kao konobari/konobarice, ili u ugostiteljstvu.

Uključivaće teme kao što su: dočekivanje i pozdravljanje – kako ostaviti dobar utisak; osnovni termini – ključne stvari u restoranskom poslu i kako se one kažu na engleskom; kako pomoći – biti strpljiv, slušati, raditi zajedno sa mušterijom, biti pro-aktivan; napojnice – razlike u kulturama; kako dobiti što više u napojnicama; račun i plaćanje – različiti načini na koje ljudi koji govore engleski traže da plate, očekivanja u pogledu plaćanja karticama, deljenje računa, da li je napojnica uključena; šta raditi u neprilikama – meni na engleskom, aplikacija za prevođenje, pitati šta žele pa pronaći odgovarajuću stavku na meniju, itd.

Konkurs je otvoren do 16. jula do ponoći, a samo odabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima. Zainteresovani se mogu prijaviti OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 1 m/s, WSW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?