Besplatan kurs Java programiranja

13:06:00 23.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Tromesečni kurs na kojem će se učiti osnove Java programiranja biće održan od jula do septembra u prostorijama Udruženja Prevent, Jovana Subotića 19.

Besplatan kurs Java programiranja

Za pohađanje kursa mogu se prijaviti mladi od 15 do 30 godina, i to do 30. jula, putem mejla edukacijeprevent@gmail.com u kome treba da napišu svoje ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. Naslov mejla treba da bude: "Prijava za kurs web programiranja". Prednost će imati nezaposleni.

Kurs organizuje Udruženje Prevent u saradnji sa partnerskim organizacijama. Oni kažu da je za pohađanje kursa potrebno znanje engleskog jezika na nivou razumevanja napisanog teksta, sposobnost logičkog razmišljanja i zaključivanja i sposobnost za uočavanje detalja. Polaznici kursa sami obezbeđuju prenosne računare, koje će koristiti tokom nastave.

"Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 odsto časova. Oni koji budu pohađali manje od 80 odsto časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave. Svi će pre početka kursa potpisati ugovor, kojim se definišu njihova prava i obaveze, a oni koji uspešno završe kurs dobiće sertifikate", navodi se u saopštenju Preventa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?