Besplatan kurs onlajn marketinga

17:12:00 27.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje Prevent organizuje kurs onlajn marketinga za mlade od 15 do 30 godina, koji počinje 9. januara i traje tri meseca.

Besplatan kurs onlajn marketinga

Zainteresovani se mogu prijaviti najkasnije do 31. decembra slanjem mejla na edukacijeprevent@gmail.com, u kome treba da napišu svoje ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona, zanimanje, ali i motivaciono pismo. U naslovu mejla potrebno je napisati: "Prijava za kurs online marketinga".

Da bi pohađali kurs kandidati i kandidatkinje moraju poznavati engleski jezik na nivou razumevanja napisanog teksta i imati prenosni računar koji će koristiti tokom nastave.

"Ključni faktor za selekciju će biti motivaciono pismo. U motivacionom pismu navedite zašto želite da pohađate kurs online marketinga i ako imate prethodno iskustvo u ovom domenu da nam ga opišete uz propratne linkove do vaših radova", kažu u Preventu.

Edukacije se sastoje iz teorijskih i praktičnih delova, uz domaće zadatke i njihove evaluacije, a na kursu će se obrađivati društvene mreže i društveni mediji (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn), newsletteri, email komunikacija, sajtovi, oglašavanje na internetu (Facebook, YouTube, Google), osnove grafičkog dizajna, copywriting, online trendovi, istraživanje tržišta i strategija onlajn komunikacije...

Kurs je besplatan za sve koji budu pohađali više od 80 odsto časova. Polaznici koji budu pohađali manje od 80 odsto časova ili odustanu od obuke biće obavezni da plate troškove nastave jer će svi na početku kursa svi potpisati Ugovor o stipendiranju kojim se definišu prava i obaveze. Na kraju obuke polaznici će dobiti sertifikate.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.6 mb
Vetar: 1 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?