Besplatan parking i gradski prevoz tokom vikenda

16:11:00 23.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Svi građani i građanke koji sutra i u nedelju budu koristili gradski prevoz u Novom Sadu neće morati da ga plate. Osim toga, parkiranje će u subotu i nedelju, 24. i 25. novembra, u Novom Sadu biti besplatno.

Besplatan parking i gradski prevoz tokom vikenda


Povod je obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji.

Kako poručuju iz Gradske kuće, biće besplatan i ulaz u Muzej grada Novog Sada, na kulturne manifestacije i sve programe.

Zbog proslave će biti zabranjen saobraćaj u nekim ulicama u centru, a sutra će u periodu od 20.30 do 21.15 časova privremeno biti ukinuto autobusko i taksi stajalište u Uspenskoj ulici.

Kako je saopšteno iz JGSP „Novi Sad“, linije 1, 3, 5 i 8 u smeru prema Temerinskoj i Kisačkoj ulici u navedenom periodu ne zaustavljaju se ispred SNP, već na sledećem stajalištu. A linije 12 i14 će se zaustavljati na terminalu u Šafarikovoj ulici, gde iščekuju vreme za naredni polazak.

Saobraćaj će biti zabranjen u ulicama Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu Republike, 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova. Privremena zabrana parkiranja vozila određena je u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16.30 časova narednog dana.

Iz Gradske kuće navode da je privremeno parkiralište za autobuse određeno u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
15°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 999.8 mb
Vetar: 9 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?