Besplatan parking u Gradiću tokom Egzita

13:07:00 10.07.2018, Komentara: 0

Novi Sad - JKP "Parking servis" tokom Egzita, od 12 do 15. jula, organizuje besplatno parkiranje u podnožju Petrovaradinske tvrđave.

Parkiranje će biti moguće u Ulici prote Mihaldžića, na Trg vladike Nikolaja i parking prostoru uz Kej skojevaca, a kapacitet parkirališta je 220 parking mesta.

Besplatan parking u Gradiću tokom Egzita

Iz "Parking servisa" apeluju na vozače da se, zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje.

Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i tom kartom: na Beogradskom keju, kod Spensa u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK „Vojvodina” i Spensa-a. Na tim lokacijama parkiranje po ceni od 95 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom, koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

"Tokom Egzita radiće i dežurna "pauk" služba, u saradnji sa saobraćajnom policijom i saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi", upozoravaju iz "Parking servisa".


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?