Besplatan seminar za odvikavanje od pušenja

13:04:00 08.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatan seminar za odvikavanje od pušenja počinje u ponedeljak, 10. aprila u 19 sati, u organizaciji Kluba zdravlja Udruženja život i zdravlje.

Besplatan seminar za odvikavanje od pušenja

U pitanju je internacionalni seminar, koji će trajati do 18. aprila, a koji je osmislila grupa stručnjaka Univerziteta Loma Linda u Kaliforniji i Australiji. Organizatori tvrde da su na ovaj način mnogi građani ostavili pušenje i korigovali stil života, koji je postao zdraviji i kvalitetniji.

Zahvaljujući ovom projektu koji podržava Institut za javno zdravlje Srbije "Doktor Milan Jovanović Batut", mnogobrojni građani su ostavili pušenje i

Metode i saveti obuhvaćeni seminarom lako su primenjivi u praksi, a dosadašnje iskustvo je pokazalo da je uspešnost ostavljanja cigareta veoma visoka.

Udruženje se nalazi u Ulici Avgusta Cesarca 6, a zainteresovani Novosađani, koji žele da se oslobode ove nezdrave navike treba da se prijave pozivom broja telelefona 063/82-68-808.

Ilustracija: Vaping360 / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?