Besplatan sport za mlade i studente

18:08:00 22.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Talentovani sportisti pozvali su mlade putem društvenih mreža da se aktiviraju uz udruženje SOFA (Studentske i omladinske fizičke aktivnosti).

Besplatan sport za mlade i studenteFoto: sofa.rs

Udruženje SOFA u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, osnovano je s ciljem da omogući besplatno redovno bavljenje sportom i fizičkim aktivnostima za studente i omladinu. Trenutno, aktivnosti se organizuju u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, u različitim sportskim objektima ili atraktivnim lokacijama na otvorenom u toku letnjih meseci. Treneri su mladi stručnjaci iz oblasti sporta, dok SOFA mrežu po gradovima vode studenti-koordinatori.

U Novom Sadu je trenutno moguće ići na fitnes i pilates.

Zainteresovani mogu da se registruju preko SOFA sajta. Prvo je potrebno registrovati se, potom verifikovati svoj profil, obavezno upamtiti svoj ID broj, a zatim odabrati termine i lokaciju aktivnosti i na kraju zaista doći na njih.

Kako bi pomogli širenju svesti među mladima o važnosti bavljenja sportom i zdravom načinu života, podršku udruženju SOFA pružili su, između ostalih, Bogdan Bogdanović, Nemanja Dangubić, Andrea Lekić, Miroslava Najdanovski, Aleksandar Atanasijević, Novica Veličković i Marko Kešelj.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 998.5 mb
Vetar: 2 m/s, NNE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?