Besplatan ulaz na Štrand do 15. maja

11:04:00 28.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Prve dve sedmice kupališne sezone, koja počinje 1. maja, ulaz na Štrand biće besplatan, odlučilo je "Gradsko zelenilo". Prodaja dnevnih i sezonskih ulaznica počeće 15. maja, a na svim kapijama biće omogućena elektronska naplata, kojom će se smanjiti gužve i postići ušteda u broju radnika.

Besplatan ulaz na Štrand do 15. maja

Radno vreme plaže od 1. maja biće od osam do 24 sata, a petkom i subotom do jedan sat posle ponoći. Cena ulaznica biće kao i prethodnih godina. Dnevna karta staje 50 dinara, deca do uzrasta od sedam godina ne plaćaju ulaz, sezonske karte bez popusta koštaju 1350 dinara, a sa popustom za đake, studente i penzionere 1150. U cenu sezonskih ulaznica uračunata je i izrada karata koje su zaštićene od falsifikovanja. Zakupce velikih kabina imaju pravo na četiri besplatne ulaznice, a zakupci malih na dve, s tim što i jedni i drugi plaćaju samo troškove izrade od 300 dinara.

I ove kupališne sezone biće organizovano prikupljanje novca za lečenje dece obolele od teških i retkih bolesti - "Humani ponedeljak", koji će početi u drugoj polovini maja. Prijave sa lekarskom dokumentacijom mogu već sada da se šalju mejlom na adresu marketing@zelenilo.com ili da se lično predaju u Direkciji „Gradskog zelenila“ na prvom spratu SPENS-a od 3. maja, svakog radnog dana od 7 do 15 sati. Sve detaljnije informacije mogu se dobiti telefonom 021/21-00-272.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1008.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 10° - 24° Malo i umereno oblačno
Ned 12° - 23° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?