Besplatna podela dečijih auto-sedišta

16:01:00 09.01.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Dečija auto-sedišta biće u sredu, 11. januara besplatno deljena roditeljima u Plavoj sali Skupštine grada Novog Sada, u ulici Žarka Zrenjanina 2.

Besplatna podela dečijih auto-sedišta


Auto-sedišta će biti deljena roditeljima koji su nakon prijave i provere da li ispunjavaju uslove u smislu materijalnog stanja, odslušali predavanja koja su u okviru aktivnosti prve Kancelarije za dečija auto-sedišta održana u u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu dece u objektu „Zmaj Ognjena Vuka“ Doma zdravlja „Novi Sad.“



Tom prilikom sa roditeljima će biti potpisani ugovori i svečano će im biti uručena sedišta, navedeno je u saopštenju Doma zdravlja "Novi Sad". Ovo je prva ovakva besplatna podela auto-sedišta za decu.



Kancelarija za dečija auto-sedišta se nalazi u prostorijama pedijatrije novosadskog Doma zdravlja u objektu „Zmaj Ognjena Vuka“ i nastala je kao rezultat saradnje između Doma zdravlja „Novi Sad“ i Centra za promociju bezbednosti saobraćaja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?