Besplatna podela knjiga putnicima GSP-a

13:09:00 30.09.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Uoči predstojeće šeste regionalne " Book Talk " konferencije, započeta je akcija pod nazivom "Nedelja knjige", tokom koje će se korisnicima novosadskog gradskog prevoza deliti besplatne knjige.

Besplatna podela knjiga putnicima GSP-a


Putnici koji su se našli na nekom od stajališta, gde se ukrštaju mnogobrojne gradske i prigradske linije u užem centru grada, imali su priliku da od volontera na poklon dobiju jedan od najčitanijih naslova današnjice.

U toku ovonedeljne akcije organizatori planiraju da podele nekoliko stotina knjiga sa ciljem skretanja pažnje građana na kulturu čitanja.

- Cilj ove akcije je svakako da se skrene pažnja na kulturu čitanja, i da motivišemo naše sugrađane da što više čitaju knjige, ali moram reći da je svakako to vrlo prisutno kod nas, jer evo neki je prosek da dnevno podelimo oko sto knjiga - kaže organizatorka akcije Maja Mišković.

Akcija dobrovoljnog deljenja knjiga trajaće do petka, kada će početi šesta " Book Talk " konferencija, na kojoj će se okupiti najpoznatiji pisci, izdavači i književni kritičari iz regiona.



Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 995.5 mb
Vetar: 6 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?