Besplatna priprema za TOEFL

17:03:00 27.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - U toku su prijave za besplatan kurs pripremne nastave za TOEFL, koji organizuje Američki kutak u Novom Sadu.

Besplatna priprema za TOEFL

Kurs će početi u petak 31. marta i predavanja će se održavati svakog petka od 18.30 do 20 sati. Kurs će voditi profesorka engleskog jezika Sofija Simić.

Iako je kurs besplatan, prijava je neophodna kako bi organizatori odabrali 15 polaznika kojima će biti omogućeno da pohađaju ovaj kurs. Prijave za kurs traju do srede 29. marta. Ukoliko bude mnogo prijavljenih, Američki kutak će kontaktirati samo one kandidate koji budu odabrani, u četvrtak 30. marta.

Na prvom, uvodnom času zainteresovani će se upoznati sa formom testa, dok će se kroz preostala četiri časa obrađivati četiri dela TOEFL testa, odnosno čitanje, slušanje, pisanje i razgovor.

Na ovaj kurs mogu da se prijave zainteresovani kandidati koji su članovi Američkog kutka Novi Sad (članstvo je besplatno), da su se prijavili za polaganje TOEFL ispita, da su popunili online prijavu i da se obavezuju da će biti redovni na svakom času.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?