Besplatna radionica za pisanje CV-ja

13:07:00 22.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatna radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma, ali i unapređenje veštine pisanja, biće održana u subotu, 30. jula, u prostorijama Udruženja "Prevent" (Jovana Subotića 19).

Besplatna radionica za pisanje CV-ja

Radionice su namenjene mladima od 15 do 30 godina, koji se mogu prijaviti do 27. jula, slanjem mejla na edukacijeprevent@gmail.com. U mejlu je potrebno napisati ime i prezime, mesto prebivališta, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. Naslov mejla treba da bude "Radionica za pisanje radne biografije i propratnog pisma", a u atačmentu treba poslati CV da bi se utvrdio nivo znanja i veštine pisanja radne biografije.

Radionicu će moći da pohađa najviše 12 zainteresovanih te će organizator u slučaju velikog interesovanja izabrati kandidate, koji će putem mejla biti obavešteni o detaljima radionice.

Inače, radionica će biti organizovana u sklopu projekta "Mladi su izvor energije", koje sprovodi Udruženje "Prevent", a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Partneri na projektu su Opština Žabalj, Omladinska zadruga "Patrons021", Udruženje Remiks, Akademsko tutorstvo za sticanje preduzetničkih veština.

Ilustracija: the Italian voice / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?