Besplatna razmena udžbenika u NS bloku

12:08:00 20.08.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Udruženje građana NS blok i ove godine organizuje akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu školu. Osim udžbenika, razmena se odnosi i na školsku opremu, lektire i pribor.

Besplatna razmena udžbenika u NS bloku

Foto; NS blok


Razmena će biti održana u prostorijama NS bloka, od 24. avgusta do 7. septembra, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od devet do 20 časova.

- Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac - navodi NS blok u saopštenju.

Iz NS bloka pozivaju sve zainteresovane da se priključe akciji tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene.

Detaljnije informacije se mogu dobiti telefonom na brojeve 021/66 - 55 - 03 i 065/580 - 13 - 66, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com, Facebook-a https://www.facebook.com/nsblok.gg ili Instagram stranice: @nsblok


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?