Besplatna razmena udžbenika u NS bloku

19:08:00 25.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana NS blok i ove godine akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu školu. Pored udžbenika, razmenjuje se školska oprema, lektire i pribor. Ovo je trinaesta po redu ovakva akcija NS bloka.

Besplatna razmena udžbenika u NS bloku


- Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac. Pozivamo sve zainteresovane da se priključe našoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene – navodi NS blok.

Razmena će biti održana u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 9 do 20 časova i trajaće od 28. avgusta do 8. septembra 2023 god.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 021/661-5503 i 065/580-1366, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com, Fejsbuk stranice https://www.facebook.com/nsblok.gg ili Instagram stranice @nsblok


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
23°
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1000.7 mb
Vetar: 5 m/s, SSE
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 19° Pljusak i grmljavina

Anketa

Treba li poništiti izbore?