Besplatna razmena udžbenika u NS Bloku

19:08:00 16.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje građana NS blok organizuje i ove godine, osmu po redu, akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu i srednju školu. Osim udžbenika, razmena se odnosi i na lektire, školsku opremu i pribor.

Besplatna razmena udžbenika u NS Bloku

foto: NS blok


Razmena će biti održati u prostorijama NS bloka, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 12 do 20 časova i trajaće od 20. avgusta do 07. septembra.

- Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac – navodi NS blok u saopštenju.

Pozivaju sve zainteresovane da se priključe akciji tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona 021/661-5503 i 065/580-1366, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com ili Facebook-a https://www.facebook.com/nsblok.gg


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?