Besplatne pripreme iz matematike i informatike na PMF-u

17:02:00 02.02.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Departman za matematiku i informatiku Prirodno-matematičkog fakulteta organizuje besplatne pripreme iz matematike i informatike.

Besplatne pripreme iz matematike i informatike na PMF-u

Foto: PMF




Pripreme počinju u ponedeljak, 6. februara, a zainteresovani srednjoškolci treba samo da kreiraju svoj nalog na portalu https://edumoodle.pmf.uns.ac.rs ili OVDE

Pripreme će i ove godine pokriti sve oblasti koje su maturantima neophodne da bi uspešno položili fakultetski prijemni ispit iz matematike i informatike.

Pripreme se održavaju onlajn kako bi se omogućilo svim srednjoškolcima iz Srbije i iz regiona da se spreme za prijemni, a da ne moraju fizički da budu u Novom Sadu.

Prirodno-matematički fakultet želi svim srednjoškolcima da pruži jednake šanse za upis na fakultet i zato pripreme u potpunosti besplatne.

Nakon prvog časa u ponedeljak, časovi će se držati svakog utorka od 20 časova.

- Na pripremama će biti obrađene sve teme koje dolaze na prijemni, a potom će nekoliko časova biti posvećeno rešavanju onih zadataka koje učenici žele da rešimo zajedno. Takođe, tokom priprema biće održan i probni onlajn prijemni - navode na PMF-u.

Učenici mogu da se priključe pripremama u bilo kom trenutku, a svi časovi će biti snimljeni, te će svi registrovani srednjoškolci moći će ovu nastavu i odloženo da pogledaju.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
15°
Vlažnost: 63%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 10 m/s, SE
Uto 5° - 18° Mogući pljuskovi
Sre 9° - 15° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?