Besplatne radionice za trudnice na Štrandu

12:08:00 07.08.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Radionice "Trudnice na Štrandu" i ovo leto se organizuju na gradskoj plaži. Sledeća radionica biće 19. avgusta, pa se zainteresovane trudnice mogu prijaviti slanjem mejla na trudnicanastrandu@gmail.com.

Besplatne radionice za trudnice na Štrandu

Radionice "Trudnice na Štrandu" vodi viša medicinska sestra Slađana Crvenkov i namenjene su svim trudnicama, počev od prvih dana trudnoće do porođaja, kao i njihovim partnerima. Zimi se radionice sele na Spens i takođe su besplatne.

Slađana Crvenkov je autorka edicije knjiga "Treba znati", "Treba znati još ponešto" i "Treba znati od početka trudnoće do porođaja". U toku ove nedelje, buduće majke mogu očekivati i najnoviju, četvrtu knjigu "Treba znati – najčešće nedoumice roditelja u prvoj godini života bebe", koja predstavlja nastavak započete tematike, odnosno govori o nezi bebe, kako novorođenčeta, tako i odojčeta do godinu dana.

„Knjiga govori o razvoju motorike kod dece, bezbednosti dece, o tome koje su to najčešće infekcije disajnih i mokraćnih puteva, kože, digestivnog sistema i njihovoj detekciji i saniranju. Deo knjige posvećen je najčešćim nedoumicama majki tokom perioda dojenja, počev od nastanka promena na dojkama, preko upotrebe lekova do kontracepcije i infekcijama u pomenutom periodu“, rekla je Slađana Crvenkov za "Dnevnik".

Ilustracija: Jessica Ellis / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?