Besplatni časovi iz srpskog i matematike

16:05:00 30.05.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatne radionice za pripremu završnog ispita iz srpskog i matematike za učenike osmog razreda osnovnih škola, biće održane sledeće sedmice u "NS bloku" (Bulevar oslobođenja br. 151).

Časovi iz srpskog će se održati u sredu 3. juna od 19.30 sati, a iz matematike dan kasnije od 20 sati.

Besplatni časovi iz srpskog i matematike

Članovi Udruženja građana NS blok došli su na ideju da podrže decu kojima je neophodna pomoć u savladavanju školskog gradiva i da pomognu roditeljima koji nemaju dovoljno novca za privatne časove ili nemaju dovoljno znanja iz određenih oblasti kako bi pomogli svojoj deci.

- Štrajk prosvetnih radnika je u mnogim školama neminovno značio i zaostatak u školskom gradivu, s kojim se nije lako izboriti ni kada je nastava redovna. Cilj ove akcije jeste besplatna i dobrovoljna pomoć najmlađim sugrađanima i njihovim roditeljima - kažu u NS bloku.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na tel 065/580-1366, putem mejla grupagradjanansblok@gmail.com ili Facebook-a NS Blok Grupa Gradjana.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 65%
Pritisak: 1009.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?