Besplatni časovi klizanja na Spensu

19:01:00 04.01.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Sportsko udruženje „Sport Master“ i Hokejaški klub „NS STARS“ organizuju tokom zimskog raspusta svoj deci starijoj od četiri godine da isprobaju čari klizanja.

Besplatni časovi klizanja na Spensu


Promotivni časovi klizanja održavaju se u Ledenoj dvorani Spensa i ove nedelje biće održani u petak, 5. januara u 16.45 časova i subotu, 06. januara u 12.15h. Trenutno su u toku prijave za subotu koje roditelji mogu uraditi radnim danom putem telefona 065/28-09-800 od 12h do 15h.

Organizatori su obezbedili besplatne klizaljke za sve koji nemaju svoje.

Promotivni časovi sprovode se u okviru projekta „S kao sport“ koji je već drugu godinu zaredom podržan od Uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada. Detaljnije informacije možete pronaći na zvaničnoj Facebook stranici udruženja „Sport Master“.

Klizanje razvija termoregulacioni sistem, pokreće mišiće, osnažuje imunitet, pozitivno utiče na raspoloženje i razvija motoričke sposobnosti, zbog čega je dobar izvor rekreacije za sve generacije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?