Besplatni engleski za konobare

17:06:00 07.06.2018, Komentara: 0

Novi Sad – Američki kutak Novi Sad organizuje besplatan čas engleskog jezika za konobare i konobarice. Čas će biti održan u utorak, 12. juna u 18:00 časova, a svi koji rade kao konobari/konobarice tada će imati prilike da se pripreme za nadolazeću letnju sezonu. Kurs će voditi Adam Pikvens, preduzetnik sa višegodišnjim internacionalnim iskustvom.

Besplatni engleski za konobare


Čas će uključivati teme kao što su: dočekivanje i pozdravljanje – kako ostaviti dobar utisak; osnovni termini – ključne stvari u restoranskom poslu i kako se one kažu na engleskom; kako pomoći – biti strpljiv, slušati, raditi zajedno sa mušterijom, biti pro-aktivan; napojnice – razlike u kulturama; kako dobiti što više u napojnicama; račun i plaćanje – različiti načini na koje ljudi koji govore engleski traže da plate, očekivanja u pogledu plaćanja karticama, deljenje računa, da li je napojnica uključena; šta raditi u neprilikama – meni na engleskom, aplikacija za prevođenje, pitati šta žele pa pronaći odgovarajuću stavku na meniju, itd.

Čas će trajati dva sata i otvoren je za učesnike koji poseduju srednji nivo poznavanja engleskog, po mogućnosti one koji rade ili će raditi kao konobari/konobarice, ili u ugostiteljstvu.

Konkurs je otvoren do 10. juna do ponoći, a samo odabrani kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa!

Za ovaj čas možete se prijaviti popunjavanjem formulara koji se nalazi na sajtu Američkog kutka.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?