Besplatni konverzacijski klubovi za učenje stranih jezika

17:12:00 11.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatni konverzacijski klubovi engleskog, španskog, francuskog i srpskog za strance, organizuju se u novosadskom lokalu Culture Exchange.

Besplatni konverzacijski klubovi za učenje stranih jezika

Klub engleskog se održava sredom od 17 sati, španskog četvrtkom isto vreme, a srpskog subotom u 16 sati. Klub francuskog jezika se trenutno ne održava, jer devojka koja ga vodi nije tu, ali će od januara ponovo početi.

Ovi klubovi su otvoreni za sve, jer se jezik vežba na opušten i zabavan način, najčešće kroz igrice. Teme se ne zadaju unapred, ne postoje knjige, ali učitelji ispravljaju greške u govoru. vodeći računa o konstrukciji rečenice i gramatičkim pravilima, i odgovaraju na sva pitanja.

Za konverzaciju na pomenutim jezicima nije potrebna prijava, dovoljno je samo pojaviti se. Ako ste zainteresovani za italijanski i mađarski ili biste voleli da znanje jezika koji govorite podelite sa drugima, potrebno je da se javite klubu Culture Exchange na njihovoj Fejsbuk stranici.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 44%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?