Besplatni kursevi jezika

19:09:00 05.09.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Infopolis - omladinski info centar u Novom Sadu pozvao je nove polaznike besplatnih kurseva jezika. Kako je objavila RTV, mladi od 15 do 30 godina će ove godine moći da uče francuski, italijanski i turski jezik, a rok za prijavu je 11. septembar. Časovi se održavaju u prostoru Infopolis-a u suterenu Apolo centra u Novom Sadu, Trg Slobode 3.

Besplatni kursevi jezika

foto: Infopolis

Za prijavu je potrebno da pošaljete mejl sa svojim podacima: ime i prezime, godine starosti, kontakt telefon, mjel adresu, da li inate prethodno znanje jezika koji želite da učite i u nekoliko rečenica da opišete zašto želite da učite odabrani jezik.
Prijave se šalju na mejl infopolisns@gmail.com. U subjectu mejla treba da navedete za koji jezik se odnosi prijava - francuski, italijanski ili turski. Nakon prijave svaki od kandidata će proći intervju sa predavačem, a časovi počinju nakon selekcije, kada se oforme grupe, prenela je RTV.


izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 999.7 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?