Besplatni treninzi na Đačkom igralištu od ponedeljka

11:04:00 02.04.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatni treninzi na Đačkom igralištu, koje svake godine organizuju treneri i administratori Fejsbuk stranice „Free treninzi Đačko Novi Sad”, počeće sutra, 3. aprila, u 18 sati i održavaće se svakog narednog ponedeljka u trajanju od sat vremena.

Besplatni treninzi na Đačkom igralištu od ponedeljka

Trener Stevan Dražić rekao je za Dnevnik da s njima mogu trenirati sve punoletne osobe koje nemaju zdravstvene probleme.

"Prvih deset minuta je predviđeno za zagrevanje, koje se sastoji od laganog trčanja i vežbi oblikovanja, a glavni deo treninga traje četrdesetak minuta i sadrži vežbe crošfita, funkcionalnog, HIIT, metaboličkog, fitnes i sličnih treninga“, rekao je Dražić i dodao da je istezanje predviđeno za sam kraj treninga.

Treneri ove godine u saradnji sa Savezom studenata Medicinskog fakulteta organizuju i besplatan monitoring medicinskih i psihofizičkih parametara vežbača, koji će im biti motivacija da nastave sportske aktivnosti.

Svi zainteresovani mogu im se javiti putem fejsbuk stranice da bi treneri mogli da osmisle strukturu treninga prema broju prijavljenih.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1004.7 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Sub 12° - 28° Pretežno sunčano
Ned 13° - 28° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?