Besplatni zdravstveni pregledi povodom Dana bez duvanskog dima

17:01:00 28.01.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatni zdravstveni pregledi povodom Nacionalnog dana bez duvanskog dima, biće održani sutra, u utorak, 29. januara u Univerexportu „021“, na Sentandrejskom putu.

Besplatni zdravstveni pregledi povodom Dana bez duvanskog dima


Svi zainteresovani građani tom prilikom će moći da izmere nivo šećera u krvi, moći će da provere nivo krvnog pritiska, indeks telesne mase i da prekontrolišu nivo ugljen monoksida Smokerlyserom u izdahu.

Akcija će se odvijati od 8:30 do 10:30 časova, a sprovodi je Preventivni centar Doma zdravlja „Novi Sad“.

Dom zdravlja će Nacionalni dan bez duvanskog dima obeležiti i održavanjem seminara Instituta za javno zdravlje Srbije, Kancelarije za kontrolu duvana, pod nazivom: „Duvan - pretnja pozdravlje i životnu sredinu“. Seminar će početi u 11 sati, a predavač je doktorka Biljana Kilibarda, šefice Kancelarije za kontrolu duvana. Seminaru će prisustvovati i dvoje ljudi koji su prošli Školu za odvikavanje od pušenja, koja radi u okviru Preventivnog centra, i koji nakon završene škole ne puše već 10 godina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1010.0 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?