Besplatno naučite da vozite skejt

14:06:00 08.06.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatni časovi vožnje skejtborda biće održavani tokom ovog i sledećeg meseca u skejt parku u Limanskom parku. Na časove su dobrodošli svi zainteresovani, bilo da imaju prethodnog iskustva ili ne, a mogu se prijaviti do 10. juna u Boardshop-u u Njegoševoj 14.

Besplatno naučite da vozite skejt

Trener Predrag Marcikić kaže da je plan da bude održano osam časova tokom juna i jula, utorkom od 19 do 20 sati. U slučaju da utorak bude loše vreme, časovi će biti održani u četvrtak.

-Mi obezbeđujemo daske i zaštitnu opremu za decu koja je nemaju. Bitno nam je da budu bezbedni, da se zabave i nešto novo nauče - rekao je Marcikić.

Osim popularizacije skejtbordinga, ideja je da se među novosadskom omladinom promoviše aktivno, odgovorno i bezbedno bavljenje sportom i zdravi načini života.

Povodom Svetskog dana skejtborda 21. juna biće organizovano takmičenje i revijalna vožnja u kojoj će moći da učestvuju i svi polaznici ovog kursa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?