Besplatno psihološko savetovalište za samohrane roditelje i decu

17:09:00 12.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Besplatno psihološko savetovalište za samohrane roditelje i savetovalište za decu počinje da radi u subotu, 22. septembra, kada je u 18 časova zakazan prvi sastanak.

Besplatno psihološko savetovalište za samohrane roditelje i decu

Voditeljka radionice je psihološkinja Vesna Premić, a susreti će se održavati svake subote od 18 do 20 sati u prostorijama Dečjeg kulturnog centra Novog Sada, koji je i organizator radionica, u Ulici Iva Lole Ribara 6.

Aktivnosti će se odvijati kroz grupni i individualni rad sa samohranim roditeljima, i paralelan grupni rad sa njihovom decom čime im je omogućeno da se efikasnije suoče sa situacijom razvoda i rastave i nauče da se uspešno prilagode na novu životnu okolnost.

Savetovalište će trajati sve do decembra.

Zbog ograničenog broja polaznika, prijave su obavezne, i to preko Fejsbuk stranice "Besplatno psihološko savetovalište za samohrane roditelje i decu", telefonima 069/633-096 i 063/521-123, ili elektronskom poštom na adresu dkcns­@gmail.com.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?