Besplatno putovanje Evropom za 50 najboljih studenata

13:05:00 30.05.2016, Komentara: 0

Projekat "Putujemo u Evropu" ove godine će biti organizovan 12. put za redom, i omogućiće da 50 studenata, koji budu odabrani konkursom, 22 dana putuje Evropom.

Besplatno putovanje Evropom za 50 najboljih studenata

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosti do 26 godina koji su studenti završnih godina osnovnih i master studija i apsolventi sa državnih i privatnih univerziteta u Srbiji. Kriterijumi koji će se vrednovati su uspeh na fakultetu, dužina studiranja, poznavanje stranog jezika, materijalno stanje i ranija putovanja po zemljama EU.

Odabrani studenti dobiće InterRail voznu kartu (22 dana u kontinuitetu), Raiffeisen Club paket račun i debitnu platnu karticu sa džeparcem i Uniqa međunarodno putno osiguranje.

Na putovanje će zajedno poći 24. jula i prva stanica biće im Berlin, gde Fondacija Robert Boš i Balkanski fond za demokratiju organizuju trodnevni program upoznavanja grada i druženja sa ostalim učesnicima iz regiona. Nakon toga, putnici sami biraju svoje dalje destinacije.

Projekat organizuju Evropski pokret u Srbiji u saradnji sa Fondacijom Robert Boš i Balkanskim fondom za demokratiju, a konkurs je otvoren do 17. juna. Sve informacije i potrebni formulari za konkurisanje, mogu se naći na stranici projekta www.putujemouevropu.org.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 1 m/s, S
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?