Bez autobusa kroz Bulevar despota Stefana

11:08:00 26.08.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Iako je prilikom rekonstrukcije Bulevara despota Stefana napravljeno autobusko stajalište, tuda za sada neće prolaziti nijedna linija GSP-a.

Bez autobusa kroz Bulevar despota Stefana

U Upravi za saobraćaj su za portal 021.rs naveli da stajalište koje je napravljeno neposredno nakon raskrsnice sa Šekspirovom ulicom, a pred samu Kinesku četvrt, nije namenjeno za turističke autobuse nego za autobuse GSP-a. Međutim, u Gradskoj upravi nemaju informacija koja linija bi tuda trebalo da prođe.

"Kada dobijemo inicijativu od GSP-a i kada se izradi potrebna projektna dokumentacija, postojeća stajališta na pomenutom bulevaru uvrstićemo u liniju gradskog prevoza putnika", rekli su u Upravi za saobraćaj.

Ipak, u GSP-u kažu da izmenama reda vožnje, koji će uslediti 1. septembra, nisu uvrstili novu liniju koja će prolaziti Bulevarom despota Stefana.

"U odnosu na novonastale urbanističke okolnosti, preduzeće će u skladu sa svojim mogućnostima razmotriti uvođenje javnog prevoza u tom delu grada", rekli su u GSP-u.

U proširenom delu Ulice Bate Brkića, od Bulevara Jovana Dučića do Futoškog puta, takođe su napravljena autobuska stajališta i da ni tuda još ne prolaze autobusi, ali prema nezvaničnim informacijama tuda će prolaziti linija 2A.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.4 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?