Bez četvorke 10 dana, još šest buseva izmenjenom trasom

17:08:00 01.08.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Režim saobraćaja u delu Bulevara Mihajla Pupina, na raskrsnici sa ulicama Žarka Zrenjanina i Modene, biće privremeno izmenjen od sutra, četvrtka, 2. avgusta, zbog rekonstrukcije vrelovoda.

Bez četvorke 10 dana, još šest buseva izmenjenom trasom


U narednih deset dana Bulevar Mihajla Pupina iz smera Uspenske ulice postaje „slepa ulica“ do raskrsnice kod Skupštine grada, a iz smera Varadinskog mosta može se skrenuti desno u Ulicu Modene i levo u Ulicu Žarka Zrenjanina.

Zbog toga će biti izmenjene trase autobusa 1, 3, 6, 8, 12 i 18, a linija 4 će biti obustavljena dok traju radovi.

Kako je najavljeno, ovakav režim saobraćaja trajaće do 12. avgusta.

Linija broj 18

Smer ka Limanu: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u Narodnog fronta, desno u Fruškogorsku ulicu do okretnice Štrand.

Smer od Limana: Od raskrsnice ulica Fruškogorske i Narodnog fronta autobusi skreću levo u Narodnog fronta, desno na Bulevar oslobođenja, desno u Jevrejsku, levo u Uspensku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija broj 3

Smer sa Detelinare: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja, levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. oslobođenja, desno u Jevrejsku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija broj 4

Autobusi na ovoj liniji neće saobraćati za vreme izvođenja građevinskih radova.

Linija broj 6

Smer sa Adica: Od raskrsnice Futoške ulice i Bul. Oslobođenja autobusi skreću desno na Bul.oslobođenja, , levo u ulicu Maksima Gorkog, levo u Stražilovsku ulicu, dalje ulicom Žarka Zrenjanina do Bul. Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Podbare: Od raskrsnice Bul. Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina autobusi skreću levo u Ulicu Žarka Zrenjanina desno u Ulicu Vojvođanskih brigada, desno u Ulicu Maksima Gorkog, desno na Bul. Oslobođenja, levo u Futošku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linija broj 12

Smer iz Centra: Od raskrsnice ulica Uspenske i Jevrejske autobusi skreću desno u Jevrejsku ulicu, zatim levo na Bulevar oslobođenja do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Telepa: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Ulice Maksima Gorkog autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću desno u Jevrejsku ulicu, levo u Uspensku do okretnice u Šafarikovoj ulici.

Linija broj 18

Smer: N.naselje-Detelinara-Liman-N.naselje: Od raskrsnice Bul. Oslobođenja i Futoške ulice autobusi saobraćaju bul. Oslobođenja, dalje skreću desno na Bul. Cara Lazara i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu Bul. Oslobođenja -Futoška usklađuju prolazno vreme

Smer: N.naselje-Liman-Detelinara-N.naselje: Od raskrsnice Bul. cara Lazara i bulevara Oslobođeđa autobusi skreću levo na bulevar Oslobođenja, levo na Bul. Kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. Na autobuskom stajalištu bulevar Oslobođenja -Jevrejska usklađuju prolazno vreme.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 3 m/s, N
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?