Bez gužve u Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine

12:12:00 14.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Poliklinika Kliničkog centra Vojvodine nije u kovid sistemu, tako da je na raspolaganju građanima. Upravnik Poliklinike dr dragan Dankuc kaže da gužve nema, kao što je to bio slučaj tokom leta.

Bez gužve u Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine


- Rad je organizovan tako da specijalističke službe imaju svoje timove, specijaliste, koje vrše preglede. Hitne intervencije su organizovane preko Urgentnog centra, ali ukoliko treba da dođu na kontrolu, redovno dolaze kod nas na Polikliniku na kontrolu. I te pacijente po prioritetu primamo, oni ne čekaju. To se najbolje vidi na odeljenju ortopedije, gde pacijenti nakon pregleda u Urgentnom dolaze kod ortopeda u Polikliniku i gledamo da čekaju što kraće – kaže Dankuc za RTV.

Plan rada se pravi na dnevnom nivou.

- Pacijenti koji dođu apsolutno su u mogućnosti da obave sve što je potrebno na Poliklinici uz minimalna čekanja - dodao je.

Poliklinika raspolaže sa dovoljnim brojem lekara i ostalog osoblja. Primenjuju se stroge epidemiološke mere, maska je obavezna, meri se temperatura, vodi se računa o distanci pacijenata, a posebno se vodi računa da u čekaonicama ne bude previše ljudi.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 1 m/s, S
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?