Bez saobraćaja u delu Temerinske ulice u noći između petka i subote

18:10:00 17.10.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Saobraćaj u Temerinskoj ulici, od Kisačke do Almaške ulice, biće zabranjen u toku naredne noći. Do ove izmene će doći zbog snimanja filma povodom oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu.

Bez saobraćaja u delu Temerinske ulice u noći između petka i subote


Kako je saopšteno, odvijanje saobraćaja regulisaće Saobraćajna policija.

Izmena režima saobraćaja važiće u periodu od petka, 18. oktobra od 22 časa do subote, 19. oktobra do 2 časa posle ponoći.

Ovakav režim usloviće i izmenu trasa autobuskih linija Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća „Novi Sad“ i to:

Linija broj 5

Smer sa Temerinskog puta: Od raskrsnice Ulica Temerinske i Partizanske autobusi saobraćaju desno u Partizansku ulicu, levo u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja: Od raskrsnice Ulica Jovana Subotića i Kisačke autobusi saobraćaju levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Linije broj 21, 22, 23, 24 i 30

Smer sa Železničke stanice: Od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice autobusi saobraćaju levo u Kisačku ulicu, desno u Partizansku ulicu do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer iz mesta: Od raskrsnice Ulica Partizanske i Temerinske autobusi saobraćaju Partizanskom ulicom, levo u Kisačku ulicu, desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
11°
Vlažnost: 58%
Pritisak: 1013.6 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Pet 8° - 18° Jak vetar
Sub 6° - 17° Jak vetar

Anketa

Kupate li se na Štrandu?