Bez vode u ponedeljak i utorak delovi Sremske Kamenice, a Kisač i Stepanovićevo u sredu

12:07:00 27.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Delovi Sremske Kamenice biće bez vode u ponedeljak, 29. jula i utorak, 30. jula, dok u sredu, 31. jula vodu neće imati Kisač i Stepanovićevo. Kako je saopšteno iz JKP „Vodovod i kanalizacija“, razlog za ova isključenja su radovi na vodovodnoj mreži.

Bez vode u ponedeljak i utorak delovi Sremske Kamenice, a Kisač i Stepanovićevo u sredu


Sremska Kamenica

U ponedeljak će od 7 do 15 časova bez vode biti Slavujeva, Ružin venac i okolne ulice. Razlog je rekonstrukcija hidroforskih postrojenja sa pratećom opremom u sklopu rezervoara Mošina vila na Popovici.

U utorak će od 7 do 15 časova bez vode biti Fruškogorski put, Kadulja, Budžak, Majdanska, Planinarska i Jezerska (gornji delovi). Razlog je rekonstrukcija hidroforskih postrojenja sa pratećom opremom u sklopu rezervoara R3 na Popovici.


Kisač i Stepanovićevo

U sredu će od 7 do 15 časova bez vode biti oba naselja zbog rekonstrukcije hidroforskih postrojenja sa pratećom opremom na Pogonu u Kisaču.

U „Vodovodu“ kažu da postoji mogućnost da u toku radova, ako bude potrebe, blokada vodovodne mreže bude produžena i proširena.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Nema podataka
°
Vlažnost: %
Pritisak: mb
Vetar: m/s,
Uto 4° - 21° Pretežno sunčano
Sre 5° - 20° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?