Biblioteka i ovo leto na Štrandu

13:07:00 07.07.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Manifestacija "Pod krošnjama na Štrandu – zdravlje, sport i umetnost kuvanja" biće održana od 11. jula do 20. avgusta na toj gradskoj plaži.

Biblioteka i ovo leto na Štrandu

U okviru nje će pod sloganom "Biblioteka je tamo gde ste Vi" ogranak Gradske biblioteke na Štrandu već osmu godinu omogućuiti građanima Novog Sada da tokom letnjih meseci imaju na raspolaganju dela lepe književnosti, knjige i slikovnice za najmlađe.

Posetiocima Štranda biće na raspolaganju da čitaju dnevnu i nedeljnu štampu na srpskom jeziku i na jezicima manjinskih zajednica, a biće organizovane i književne večeri.

Cilj manifestacije "Pod krošnjama na Štrandu – zdravlje, sport i umetnost kuvanja" je promovisanje medija na jezicima manjina, kulture i jezika manjinskih zajednica, a kroz ovogodišnji program proširuje se sadržaj pored dosadašnje promocije umetnosti i sporta, i na zdravlje i umetnost kuvanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?