Biblioteka na Štrandu od sutra

17:07:00 06.07.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Gradska biblioteka u Novom Sadu organizovaće od sutra rad Biblioteke na Štrandu, saopšteno je danas. Rad biblioteke biće organizovan i ovog leta u saradnji sa JKP „Gradsko zelenilo“ i Agencijom „Heror Media Pont“.

Biblioteka na Štrandu od sutra


Radno vreme Biblioteke na Štrandu biće svaki dan od 10 do 20 časova.

Svi posetioci biće u mogućnosti da besplatno iznajme odabrane naslove knjiga za odrasle i decu, pročitaju dnevnu i nedeljna štampu i časopise i prisustvuju planiranim programima. Pozajmica knjiga biće moguća uz člansku kartu Biblioteke ili lični dokument, a knjiga se pozajmljuje na dnevnom nivou.

Osim dnevne i periodične štampe na srpskom jeziku, posredstvom Agencije „Heror Media Pont“ korisnicima Biblioteke, kao i prethodnih godina, biće dostupna štampa na jezicima nacionalnih manjina, a uz učešće Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija „Minority & Local Media Development Center“ realizovaće se i aktivnosti u svrhu promocije jezika i kulture nacionalnih manjina u Novom Sadu.

Takođe, tokom jula i avgusta, Biblioteka će organizovati niz manifestacija namenjenih deci i odraslima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
26°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 992.3 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Uto 13° - 26° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 8° - 9° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?