Biciklistička trka menja režim saobraćaja u delovima Novog Sada, Petrovaradina i Sremske Kamenice

19:06:00 13.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke „Grand Fondo Novi Sad 2024“ menja se režim saobraćaja u delovima Novog Sada, Petrovaradina i Sremske Kamenice

Biciklistička trka menja režim saobraćaja u delovima Novog Sada, Petrovaradina i Sremske Kamenice


Saobraćaj će privremeno biti izmenjen na Bulevaru Mihajla Pupina, Trgu neznanog junaka, Pionirskoj ulici, delu Ulice Jovana Đorđevića od Banovinskog prolaza do Bulevara Mihajla Pupina, u Ulici vojvode Mišića, Stevana Branovačkog, Ilije Vučetića, delu Ulice Sonje Marinković od Ulice Vojvode Mišića do Bulevara Mihajla Pupina, Ulice Jovana Boškovića od Stevana Branovačkog do Bulevara Mihajla Pupina i Varadinskom mostu u Novom Sadu, potom na Trgu vladike Nikolaja i Kamenički put u Petrovaradinu i ulicama Vojvode Putnika, Trgu Zmaj Jove i delu Karađorđeve ulice u Sremskoj Kamenici.

Izmena režima saobraćaja će se odvijati u nekoliko faza:

FAZA 1

U prvoj fazi će biti zabranjen saobraćaj na parkiralištima:

- na Bulevaru Mihajla Pupina od Ulice Modena do Pionirske ulice,

- na Trgu galerija

- u Ulici dr Laze Stanojevića

- u Ulici Žarka Zrenjanina ispred gimnazije

Izmena saobraćaja za parkiralište na Bulevaru Mihajla Pupina važi od 14. do 17.juna, a na parkiralištima na Trgu galerija, dr Laze Stanojevića i Žarka Zrenjanina ispred gimnazije od 15. do 16. juna.

FAZA 1A

U fazi 1A – u subotu, 15. juna, privremeno će biti zabranjen saobraćaj na Bulevaru Mihajla Pupina od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga neznanog junaka, na Trgu neznanog junaka, u Pionirskoj ulici, na delu Jovana Đorđevića od Banovinskog prolaza do Bulevara Mihajla Pupina i delu Ulice Žarka Zrenjanina, ali i u desnoj saobraćajnoj traci do Bulevara Mihajla Pupina u Novom Sadu.

FAZA 2+2A

U fazi 2+2A se određuje privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Ulici Žarka Zrenjanina od Miroslava Antića do Bulevara Mihajla Pupina, Bulevaru Mihajla Pupina od Ulice Žarka Zrenjanina do Trga neznanog junaka, na Trgu neznanog junaka, u Pionirskoj ulici, na delu Ulice Jovana Đorđevića od Banovinskog prolaza do Bulevara Mihajla Pupina, kao i na Varadinskom mostu u Novom Sadu, potom Trgu vladike Nikolaja i Kameničkiom putu u Petrovaradinu i ulicama Vojvode Putnika, Trgu Zmaj Jove i delu Karađorđeve ulice u Sremskoj Kamenici.

FAZA 2+2B

U fazi 2+2B se određuje privremena zabrana saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina, Trgu neznanog junaka, Vojvode Mišića, Stevana Branovačkog, Ilije Vučetića, delu ulice Sonje Marinković od ulice Vojvode Mišića do Bulevara Mihajla Pupina, Jovana Boškovića od Stevana Branovačkog do Bulevara Mihajla Pupina, u Jovana Đorđevića od Stevana Branovačkog do Bulevara Mihajla Pupina i Varadinskom mostu u Novom Sadu, Trgu vladike Nikolaja i Kamenički put u Petrovaradinu i ulicama Vojvode Putnika, Trg Zmaj Jove i delu Karađorđeve ulice u Sremskoj Kamenici.

Privremena izmena režima saobraćaja za ove ulice važi u subotu 16. juna. Ulica Žarka Zrenjanina se vraća u normalan režim saobraćaja istog dana u podne.


I autobusi GSP-a menjaju trase kretanja


I autobusi JGSP „Novi Sad“ će privremeno izmeniti trase kretanja. U subotu, 15. juna, autobusi na linijama 3, 6, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69 menjaju trase, a linije broj 1, 8, 3, 6, 9 i 9A, 12, 60. 61, 62, 63, 64, 68, 69, 72, 73, 74 i 86 menjaju trase u nedelju 16. juna.

Autobusi na linijama 71, 76, 77, 78, 79, 80, 81 i 84 u nedelju 16. juna neće saobraćati u vreme biciklističke trke, odnosno od 9.30 do 13.30 časova


FAZA 1A važi za subotu, 15. jun, dok FAZE 2+2A – važe za nedelju, 16. juna, tako da linije koje saobraćaju kroz Sremsku Kamenicu će izmenjenim režimom ići do 13.30 časova, dok će za gradske linije i linije za Petrovaradin izmena trasa saobraćanja važiti ceo dan, 16. juna.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
25°
Vlažnost: 57%
Pritisak: 1000.4 mb
Vetar: 3 m/s, ENE
Sub 16° - 23° Poslepodnevni pljuskovi
Ned 11° - 14° Mogući pljuskovi

Anketa

Kupate li se na Štrandu?