Bilbordi sa najboljim đacima i ove godine na našim ulicama

12:06:00 19.06.2023, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje za promociju društvene odgovornosti i ove godine, devetu godinu za redom, nastavlja s realizacijom projekta Učim+Znam=Vredim čiji je cilj promocija najboljih đaka osnovnih i srednjih škola na bilbordima i kroz medijsku kampanju.

Bilbordi sa najboljim đacima i ove godine na našim ulicama


Poziv su uputili svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Grada Novog Sada te opština Beočin, Sremski Karlovci, Srbobran, Žabalj, Bački Petrovac i Temerin koje treba da predlože svoje najbolje učenice i učenike, odnosno osvajače jednog od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima i đake generacije.

- Tokom leta, a na osnovu prijava, biće organizovano fotografisanje učenika za bilborde na kojima će biti predstavljeni ove jeseni. Naša namera je da predstavimo sve kandidovane đake, a ukoliko ne uspemo da obezbedimo potreban broj bilborda, najbolje đake među osvajačima domaćih i međunarodnih nagrada biraće stručni žiri sastavljen od stručnjaka u oblasti prosvete i obrazovanja, te društvenih aktivista – navedeno je u saopštenju ovog Udruženja.

Svi prijavljeni đaci generacije biće predstavljeni na bilbordima. U Novom Sadu đaci generacije treba da pošalju svoje maturske fotografije na adresu elektronske pošte Udruženja: odgovorno021@gmail.com.

Projekat Učim+Znam=Vredim realizuje se od 2015. godine, a u Novom Sadu i šest okolnih opština na bilbordima je do sada predstavljeno više od 900 učenica i učenika koji su svoje uspehe postizali na domaćoj i međunarodnoj sceni u nauci i umetnosti.

Oni su pozvali i sve društveno odgovorne kompanije, institucije i pojedince da im se pridruže u borbi za prave društvene vrednosti i promociju zdravih društvenih i vršnjačkih uzora promocijom najboljih učenica i učenika na bilbordima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Umerena kiša
14°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1000.2 mb
Vetar: 2 m/s, WNW
Sub 11° - 23° Mogući pljuskovi
Ned 11° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?