Bivši radnik "Matijevića" objavio novi, neočekivani, snimak

18:02:00 05.02.2016, Komentara: 11

Mihajlo Čepi, bivši radnik Industrije mesa "Matijević", koji je nedavno objavio snimke u kojima govori da se pokvareno meso u ovoj industriji koristi za preradu i ponovo se prodaje, danas je objavio potpuno drugačiji snimak.

U novom snimku, koji je nazvao "Ovo je prava istina o Matijeviću", Čepi se izvinjava svojoj porodici, prijateljima, radnicima "Matijevića" i porodici Matijević, tvrdeći da su ga na prethodno objavljene snimke primorale konkurentske firme.


"Bio sam u bezizlaznoj situaciji. Od strane konkurentskih firmi sam bio primoran da sve ovo uradim, nisam znao da će to da poprimi ovolike razmere, i zaista izvinjavam se još jednom svima. Ljudski je grešiti i nemojte da se ljutite, na ovo sam bio primoran", rekao je Čepi u svom snimku.

Bivši radnik "Matijevića" objavio novi, neočekivani, snimak

Ipak, Čepi ni u jednom trenutku u svom novom snimku, nije rekao da je prethodno objavljeno neistina.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

11 komentar(a)

MrX

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Ovo je uradio pod prisilom ili je dobio velik novac da da optuži konkurentske firme.Sve u prethodnim snimcima je istina.A inspekcija koja je bila u IM Matijević i nije obišla pogone nego popila kafu i iznela lažna zapažanja nije morala ni da ide u IMM nego da poseti Tehnološki fakultet sa gotovim uzorcima i da dobiju sve informacije...


Nekitamobivsi

, *.dynamic.isp.telekom.rs

Cela inspekcija je placena...


Dixi

, *.dynamic.isp.telekom.rs

A jao. bas...


mix matijevic

, *.dynamic.sbb.rs

sve je istina cak kozure uvo
zi rumunije i stavlja u preradjevine


Mesožder

Koje konkurentske firme su ga naterale da kleveće Matijevića? Čime su mu pretili? Neko za to mora da odgovara, ako je toga uopšte i bilo.


Dragan

, *.dynamic.isp.telekom.rs

koliko si para dobio da se izvinjavas...i ja bih veruj mi!!!


Nenad

, *.gprswap.mts.telekom.rs

Drzavo e narode moj dokle dmo pali. Pa zar nikog ne grize saves, zar se niko nepita za bolje sutra za kuma, brata prijatdlja i komsiju za svoju decu, sta im spremamo za bolje sutra. Po ovom snimku i prethocnim snimcima i izjavama vidi se da smo jadni bedni ali samo u dusi. Nek vam je na cast. Sna nemali nikad prokletnici. Ovo nihe poruka Matijevicima vec svima koji cine lose bliznjima .pozz.


Z

, *.fco.mts.telekom.rs

Kakva farsa... Činjenica je da te stvari rade sve mesne industrije a ne samo Matijević, jer u ovoj zemlji sve može da prođe nekažnjeno. Najmanji problem je staro meso koje se prerađuje. Pitanje je koje hemikalije se koriste da bi se to obradilo i u kojoj količini. Eto zašto jako mnogo ljudi oboljeva od kancera i od ostalih bolesti. Tu je najviše pogođena sirotinja koja je primorana da kupuje jeftine mesne prerađevine čija je cena često niža od prerađevina koje se prodaju kao pseća hrana. Čovek naravno ima veze i zapošljava mnogo ljudi, tako da ga niko neće pipnuti kao ni bilo koga sličnog njemu.


febo

, *.dynamic.isp.telekom.rs

verovatno su mu jaja zamenila mesto, a u tome mu je pomogao neko od matijevicevih.......


Lukrecija

, *.dynamic.sbb.rs

Da nije samo Matijevic,ako mu yakon ne moze nista mogu potrosaci da ga bojkotuju i ne kupuju kod njega,moji prijatelji,poznanici i mnogi vec godinama ne kupuju kod njega/Nije to nova prica, odavno se zna o njegovom losem kvalitetu/


role

Bio primoran da se izvini.
Ko da je ISIS spremao snimak .


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?