Bojan Panaotović direktor KCNS?

15:05:00 27.05.2015, Komentara: 0

Novi direktor Kulturnog centra Novog Sada najverovatnije će biti sociolog Bojan Panaotović, kadar Treće Srbije.

Bojan Panaotović direktor KCNS?

Blic prenosi da je u toku sastanak Upravnog odbora KCNS, koji će verovatno predložiti Panaotovića za novog direktora ove ustanove, a nakon toga u petak bi ovu odluku trebalo da potvrdi Skupština grada. Time će Treća Srbija ostati na čelu ove kulturne ustanove.

Panaotović 15 godina radi na TV Most. Napisao je i objavio stručne članke iz oblasti sociologije, a ima i pet objavljenih knjiga među kojima je najpoznatija „Knjiga o Džoniju“, esej o Branimiru Džoniju Štuliću, koji je od 1993. do 1995. godine, doživeo četiri izdanja.

Među imenima koja su se poslednjih dana navodila kao potencijalni naslednici Andreja Fajgelja, koji je dao ostavku kada se saznalo da je njegova savetnica dobila ugovor vredan 11.000 evra, najviše se pominjao slikar Radovan Jokić.

Ovaj slikar i trenutno pomoćnik direktora u Turističkoj organizaciji kazao je da je pretpostavka kako će on zameniti Fajgelja „dobra i jaka“.




Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
13°
Vlažnost: 54%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 2 m/s, NNW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?