Braća iz Futoga ubijena u šumi kod Sremske Mitrovice tokom potrage za tartufima

19:12:00 06.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Braća Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni u šumi kod sela Jarak u blizini Sremske Mitrovice. Slučaj je policiji prijavljen jutros oko 8:30 časova, rečeno je za RTS u MUP-u.

Braća iz Futoga ubijena u šumi kod Sremske Mitrovice tokom potrage za tartufima


Sumnja se da je do incidenta došlo nakon sukoba Futožana Predraga i Stanislava sa braćom D. E. (38) i N.E. (36) iz Jarka, a tokom potrage za tartufima. Navodno su nakon verbalnog konflikta Predrag i Stanislav sekirama napali braću iz Jarka, a zatim je jedan od njih u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio Futožane.

Jedan od braće je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Obojica su kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu, gde su im konstatovane lakše povrede.

- U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su dva povređena lica. Reč je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno lečenje. Kod drugog povređenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak - rekli su za Blic u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica.

Po nalogu Tužilaštva uzeta je „parafinska rukavica“ od dva brata kako bi se utvrdilo ko je pucao iz pištolja u nelegalnom posedu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
12°
Vlažnost: 71%
Pritisak: 1004.2 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?