Brojni radovi na održavanju saobraćajnica

09:10:00 11.10.2022, Komentara: 0

Novi Sad – U okviru redovnog održavanja putne infrastrukture, od početka septembra, realizovani su radovi na popravci kolovoza u više ulica na teritoriji Grada Novog Sada, u ukupnoj dužini od 6,4 km.

Brojni radovi na održavanju saobraćajnica


Do sada su radovi izvedeni u ulicama Bajči Žilinskog, Apatinska, Miroslava Micka Prodanovića (deonica od Ulice Josifa Pančića do Klisanskog puta), Ilariona Ruvarca 1. faza (od Futoške ulice do Melhiora Erdujheljija), Melhiora Erdujheljija, Janka Čmelika (od Branka Bajića do Hadži Ruvimove), Hajduk Veljkova (od Novosadskog sajma do Bulevara kralja Petra I), Ćirila i Metodija 1. faza (od kružnog toka do Ulice Jožef Atile), Beogradski kej (od Žeželjevog mosta do Ulice Bajči Žilinskog) i Futoški put 1. faza (od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića). Takođe, radovi su obavljeni i u Sremskoj Kamenici gde su sanirane ulice Dr Ketrin Mekfel (deo od Iriškog puta do BUS okretnice), Artiljevski put i Grigovački put.

Radovi na obnovi kolovozne konstrukcije Futoškog puta, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, biće završeni do petka i ova deonica biće puštena u saobraćaj, da bi u subotu započeli radovi na desnoj kolovoznoj traci, od Ilariona Ruvarca do Vršačke.

Brojni radovi na održavanju saobraćajnica


U toku su radovi na popravci kolovoza u Ulici Ilariona Ruvarca, deonica od Ulice Melhiora Erdujheljija do Bulevara patrijarha Pavla, a završetak se očekuje danas.

Planirano je da se popravka kolovoza i pešačkih staza u delu Vojvođanske ulice, od Bulevara oslobođenja do Ulice Vere Pavlović, završi sutra, dok se prekosutra pristupa drugoj fazi radova, koja će usloviti obustavu saobraćaja na deonici od Vere Pavlović do Puškinove.

U završnoj fazi su radovi na popravci kolovoza asfaltom u Ulici Ćirila i Metodija, na deonici od Vatroslava Jagića do Feješ Klare. Radovi u preostalom delu ulice, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, izvodiće se po završetku radova u Ulici Senteleki Kornela.

Sutrapočinju radovi na struganju postojećeg kolovoza u Ulici Senteleki Kornela, a radovi će se izvoditi pod saobraćajem. Do obustave saobraćaja u ovoj ulici doći će u četvrtak ili petak, kada se budu obavljali radovi na ugradnji novog asfaltnog sloja.

Podsetimo, juče su završeni radovi na asfaltiranju Ulice Sonje Marinković i okretnice u Ulici Dr Ketrin Mekfel u Sremskoj Kamenici, dok i dalje traju radovi u Ulici Majora Tepića, koja će u petak i subotu biti zatvorena za saobraćaj.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?