Brzim vozom od Beograda do Novog Sada za 1000 dinara od marta, povratna karta 1.600 dinara

13:02:00 02.02.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Povratna cena karte brzim vozom koji će saobraćati od Beograda do Novog Sada, koji neće imati usputna stajanja i koji će imati ketering, biće 1.600 dinara, a u jednom pravcu 1.000 dinara. Očekuje se, prema ranijim najavama, da vozovi na ovoj relaciji krenu najkasnije od 10. marta.

Brzim vozom od Beograda do Novog Sada za 1000 dinara od marta, povratna karta 1.600 dinara

Foto: srbvoz.rs


Generalni direktor Srbija voza Jugoslav Jović je objasnio da će na relaciji od Beograda do Novog Sada saobraćati tri tipa voza, jedan koji neće imati stanice, drugi koji će stajati na svim stanicama i treći koji će stajati na nekim stanicama.

On je dodao da cene karata u vozovima koji će imati usputne stanice još uvek nisu precizirane i istakao da je u Srbiju za sada stigao jedan brzi voz koji razvija brzinu i do 200 kilometara na sat, a da se očekuju još dva takva brza voza.

Jović je dodao da će vozovi imati besplatan wi-fi, mini bar, poseban deo za velike prtljage, posebno mesto za osobe sa posebnim potrebama.


Konkurs

Kompanija „Srbija voz“ juče je, uz slogan „Pusti inspiraciju da te vozi“, raspisala konkurs za logotip i ime novih brzih vozova, koji će povezivati ova dva grada.

U okviru konkursa bira se ime i logo za sva tri brza voza.

Konkursna rešenja zainteresovani treba da dostave do 21. februara, proglašenje pobednika biće održano 3. marta, a pobednička ideja biće nagrađena sa milion dinara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?