Budžetska inspekcija ulazi u GSP

16:01:00 27.01.2018, Komentara: 0

NOVI SAD – Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević dao je nalog budžetskoj inspekciji za proveru poslovanja JGSP „Novi Sad“. Posle sastanka sa predstavnicima sva tri sindikata koja deluju u ovom preduzeću, on kaže da i dalje traje utvrđivanje činjenica.

Budžetska inspekcija ulazi u GSP


- Trebaju mi relevantni podaci da bih mogao da sudim. Već duže vreme dobijam informacije o problemima u ovom preduzeću, a ove sedmice sam imao težak sastanak sa vozačima. Dobio sam uveravanje da neće doći do ugrožavanja javnog prevoza u našem gradu – kazao je Vučević za RTV i dodao da postoje stvari koje ne zavise od grada, a to je broj vozača i otvoreno tržište Evrope, gde su veće plate i bolji uslovi za rad.

Vučević je rekao i da je važno kakvi su odnosi među ljudima u firmi, i dodao da ne može da isključi tezu da su vozači u ozbiljnom sukobu sa rukovodstvom firme.

Gradonačelnik je potvrdio da je nakon pisanja medija o problemu Metadonskog centra reagovala Komunalna policija i Gradsko zelenilo, da je lokalitet u ulici Mikole Kočiša saniran, uređen i da je zamenjena rasveta. Prema njegovim rečima, izveštaji policije pokazuju da je na tom lokalitetu prijavljeno samo jedno izvršeno krivično delo.

- Ispunili smo zahtev da se izmesti Metadonski centar i on neće biti na toj adresi, nego će verovatno da ide u neki dom zdravlja. Ali onda će da uslede pitanja zašto u nečiji dom zdravlja, itd. Moramo da se zapitamo da li je svako od nas spreman da bude deo procesa koji rešava probleme ili je lagodnije izabrati poziciju kibicera - pita se Vučević.


Izvor: RTV


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?