Čalabrc Fest 15. septembra u Svilari

17:09:00 14.09.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Čalabrc Fest - festival u čast dobre hrane i starog Almaškog kraja, biće održan sutra, u nedelju, 15. septembra u Svilari. Posetioci će na festivalu moći da kupe i probaju lokalnu, tradicionalnu hranu, bez emulgatora, pripremanu od pažljivo biranih sastojaka, hranu koja će ih podsetiti na detinjstvo i postati novi životni stil.

Čalabrc Fest 15. septembra u Svilari


- Duboko verujemo da se domaća hrana u našim domovima mora sačuvati i da ovakvim događajem možemo probuditi svest o zdravijim navikama i zdravoj hrani, koje nisu trend, već naša tradicija. Prerasli smo u masovnu demonstraciju prehrambenog i kulturnog karaktera, opuštenog i široko dostupnog provoda, odlične muzike i ekoloških radionica, koji je Novi Sad prepoznao kao njemu svojstvenog. Ne zaboravimo da pozdravimo male preduzetnike sa naših štandova, kojima svaka prezentacija svog rada, zaista treba da bude srdačno podržana - poručuju organizatori.

Čalabrc Fest 15. septembra u Svilari


Na svakom Čalabrc Festu posetioci se upoznaju sa novim izlagačima, a ove nedelje pridružiće im se nekoliko omiljenih novosadskih restorana. Oni će ponuditi zalogaje, uz koje će se svi posetioci upoznati sa njihovom ideologijom pametnog, ukusnog i zdravog obroka iz njihovih kuhinja.

Manifestacija počinje u 15 sati i trajaće do 20 časova, a više o samom događaju i izlagačima možete saznati na njihovom Fejsbuk eventu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 80%
Pritisak: 1006.9 mb
Vetar: 1 m/s, E
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?