"Čalabrc fest" za ljubitelje zdrave i ukusne hrane

20:09:00 22.09.2017, Komentara: 0

Novi Sad - "Čalabrc fest" novi je događaj u Novom Sadu, koji će biti održan 1. oktobra od 8 do 18 sati u Ulici Marka Miljanova.

"Čalabrc fest" za ljubitelje zdrave i ukusne hrane

Kako mu ime kaže, posetioci će moći da čalabrcnu jela najrazličitijih ukusa, a festival je posvećen upravo hrani. Organizatori navode da se dešava u čast dobre, ukusne i tradicionalno spremljene hrane, koju će, sa puno pažnje i ljubavi, pripremati izlagači u svojim domovima, radionicama hrane i malim gazdinstvima, a sve sa ciljem isticannja dobre i zdrave hrane ispred industrijske.

"Bogati plodovi iz naših bašta, voćnjaka, vinograda, s ponosom će biti predstavljeni na našem jesenjem događaju. Sveži ili spremljeni u tegle za zimu u kojoj ćete bezbrižno uživati u pravim pikanterijama i slatkim iznenađenjima. Vaše je da se sa njihovim ukusima, na 'Čalabrcu' upoznate i uz sebe poneste pletene korpe ili platnene torbe jer, kao i do sada vodimo računa o našem gradu i glasamo protiv PVC kesa", ističu organizatori.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 81%
Pritisak: 997.2 mb
Vetar: 4 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?