Centar za omladinski rad traži volontere/ke

13:01:00 16.01.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Centar za omladinski rad traži volontere i volonterke koji žive na teritoriji Novog Sada. Kako navode, budući volonteri ovog Centra treba da imaju između 15 i 30 godina i da su spremni da u periodu od 15. februara do 30. juna aktivno učestvuju u planiranju i realizaciji aktivnosti organizacije.

Centar za omladinski rad traži volontere/ke


Centar traži volonterke i volontere za više programa, o čemu detaljnije možete pročitati na njihovom sajtu, a svi koji budu primljeni proći će obavezan trening, koji će biti održan u drugoj polovini februara. Kako napominju, jedna osoba može konkurisati na više programa volontiranja, ali može učestvovati u samo jednom.

Osim što su u obavezi da učestvuju u uvodnom treningu i sličnim treninzima koje organizacija bude realizovala, mladi koji budu angažovani u Centru imaju obavezu da volontiraju oko 4 sata nedeljno u planiranju i realizaciji aktivnosti.

Tokom obavljanja volonterskih zadataka, volonteri/ke imaju pravo na refundaciju putnih i komunikacijskih troškova, hranu i osveženje i stiču priliku da učestvuju na različitim edukacijama i treninzima, putuju u zemlji i inostranstvu i učestvuju u različitim zabavno-edukativnim aktivnostima koje organizuje Centar za omladinski rad.

Prijava za volontiranje biće otvorena do 31. januara 2020. godine, do 23:59h, a avi zainteresovani se mogu prijaviti putem FORMULARA ZA ONLINE PRIJAVU.

Nakon online prijave, izabrani kandidati/kinje biće pozvani/e na intervju. Rezultati selekcije biće poznati i objavljeni najkasnije 15. februara 2020. godine. Za više informacija o pozivu, možete naći na fejsbukili instagramstranici ili pisati na mejl dajna.marinkovic@czor.org.

CZOR je u Srbiji započeo sa radom 2001. godine kao nekadašnja međunarodna švedska organizacija PRONI Institut za socijalno obrazovanje, a potom kao Forum Syd Balkans Programme, a od 2006. godine udruženje se registrovalo na lokalnom nivou pod imenom Centar za omladinski rad.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?